Elektrotechnische installaties

Een veilige en complete elektrische installatie in uw woonhuis is vandaag de dag een pre. CSI Techniek verzorgt alle elektrische installaties in en rondom uw huis en bedrijfspand. Denk hierbij aan; nieuwe installaties, verbouwingen, groepenkasten, storingen, (tuin)verlichting en domotica.

Nieuwbouw

Wanneer u een geheel nieuwe elektrische installatie nodig hebt, schuiven wij graag in een vroegtijdig stadium bij uw bouwplannen aan. Dan kunnen we ervoor zorgen dat een nieuwe installatie aan al uw wensen zal voldoen.

Verbouw

Bij de uitbreiding en/of verbouwing van uw woning of bedrijfspand, zal de elektrotechnische installatie aangepast moeten worden. Denk hierbij aan uw nieuwe keuken, uitgebouwde woonkamer, aangepaste garage, andere werkplekindeling.

Domotica

Domotica is een trend die steeds verder toeneemt. Huizen worden steeds slimmer gemaakt met een systeem waarbij veel comfort in huis wordt geautomatiseerd. Denk hierbij aan de centrale bediening van verlichting, rolluiken, zonneschermen en tuinverlichting.

Verlichting

Verlichting krijgt een steeds grotere rol binnen het interieur, het is de sfeermaker van een woning. Ook de ontwikkeling van nieuwe verlichtingstechnieken als LED zijn hierbij belangrijk, in de vorm van geïntegreerde verlichting, tuinverlichting, sfeerverlichting, oriëntatieverlichting.

Energiebesparing

Energiebesparende maatregelen aan uw woning of bedrijfspand, alles wordt duurder maar zeker uw energienota. Soms is de terugverdientijd van nieuwe verlichting al binnen 2 jaar gerealiseerd door het toepassen van energiezuinige verlichting, eventueel in combinatie met aanwezigheidsdetectie en daglichtafhankelijke regelingen. Zonnepanelen kunnen ook een hele behoorlijke bijdrage leveren aan het verminderen van uw energienota en leveren een hele goede bijdrage aan het milieu. CSI techniek denkt met u mee en geeft u een eerlijk advies op maat vanaf de aanschaf tot de uitvoering.

Storingen

Een storing in uw installatie kan erg vervelend zijn. Vaak valt een deel van de installatie uit, wanneer er kortsluiting of aardsluiting in de installatie zit. U kunt bij CSI Techniek terecht voor 24-uurs storingsopvolging.

C. Schipper niet de goedkoopste elektricien, wel een betrouwbare elektricien.