Één aanspreekpunt

Een gezond, comfortabel en energiezuinig klimaat in uw woning of bedrijfspand is vandaag de dag een pre. CSI Techniek heeft zich vanuit de discipline als comfortinstallateur gespecialiseerd in de vervanging van CV-ketels, de aanleg van ventilatiesystemen. Aanpassingen aan uw bestaande CV-installatie, warm- en koudwatervoorziening en afvoersystemen.

Verwarming

Wanneer u een nieuwe CV-ketel nodig hebt kunnen wij u hierin adviseren vanaf aanschaf tot oplevering. CSI Techniek vertaalt uw wensen in een passend voorstel.

Ventilatie

Allen woningen worden tegenwoordig zo goed geisoleerd dat ventilatie voor een gezond leefklimaat noodzakelijk is. Een goed werkend mechanisch ventilatiesysteem is hiervoor de enige oplossing. CSI Techniek kent de eisen hiervoor en kan uw hierin adviseren omtrent de mogelijkheden van een eenvoudige ventilator tot een compleet ventilatiesysteem met warmteterugwinning voor uw woning.

Verbouw

U koopt een nieuwe keuken of aanbouw aan uw woning en CSI Techniek regelt voor u de aanleg van stopcontact tot warmwater en verwarming. Voordeel: u heeft 1 aanspreekpunt voor uw complete installatie.